HTML

nothingjustme

Ezernyi kapcsolat születik ebben a másodpercben is. Kilépsz az utcára és máris kapcsolatba kerülhetsz a szembejövő emberrel. A kérdés csak az, hogy mersz-e élni a lehetőséggel és hogy mégis milyen is ez a lehetőség.

Friss topikok

Linkblog

Efotttttttttttttttttttttttttttttttttt

2010.07.19. 22:29 Rosszabbik

Karcsi 22 éves joghallgató, az efotton teljesített szolgálatot a napokban, mint jófajta hökös... Némi alkoholmámorba búrkolózó sztorizgatásrokba ment bele a naplójában:

Karcsi naplója:

"Húú nem volt semmi ez az efott!!! akkora party volt baszod, h magadalá csinálnál... leírom az érdekesebb sztorikat. Dzsucsi barátom este jól bekarmolt. De annyira hogy kb azt se tudta hol van. Körbenézett, azt látja, h kivan írva csomagmegörző. Na ez egy jó pont. Mármint tájékozódási. Szóval gondolta odamegy, azt megkérdi őket, h valaki hívja már fel a telefonjáról a Sacit, mert kurvára nem látja a telefonját. Na odament a csajhoz és mondja neki, hogy ő most kiveszi ide neki és akkor majd megfoghatja és megnézheti, meg tárcsázhatna is vele. A csaj persze azonnal perverznek nézte... Amikor rájött, h itt enyhe félreértés van, elmagyarázta a lánynak, h kb neki amúgy nagy a bránnerja, de most így konkrétan annyit ivott, h még kukacnak is csak a formája miatt néznék. Na ez se győzte meg a lányt igazán, erre Dzsuzsi benyúlt a zsebébe és előkapta a vip badge-t... ami nem a telefonja volt, ezért kurva ideges lett. A lány ekkor már látta, h a srácc tényleg nem perverz ,csak kb hülye ezért kezdte megszánni. Közben Dzsucsi rájött, hogy a telefonját Marinnál hagyta, aki meg ugyebár marhára nem itt van. Ekkor megszállta az isteni szikra és rájött mit kell tennie. Konstatálta, h ez egy csomagmegörző. Megkérdezte az akkor már segítőkész lányt, hogy mennyibe kerül ha itt hagy pár órára egy nagyobb csomagot. A lány megkérdezte, hogy mekkorára gondolt. Erre Dzsucsi közölte, hogy jelenleg 85 kilósra. A lány zokszó nélkül közölte, hogy az óránként 3 kiló, amire Dzsucsi adott egy ezrest, meg egy ötszázast és jelezte a lánynak, hogy hova rakja magát, mert hogy ő lenne a csomag :P A lány simán betessékelte, de azért meghagyta neki, h húzza össze magát, mert egy csomag az nem fekszik, vagy lehet h igen, de hányni meg kurvára nem szokott, szóval ehhez tartsa már magát. Na szóval Dzsuzsi reggelig aludt ülve csecsemőpózban.

Másik jó sztorit meg láttam is. Konkrétan ott ült Dodi barátom, azt vele nyomtam spiccset a felhozatalról.. ment a szokásos minden nő ribanc, kivéve a barátok, meg a szerettek, meg a kurva rondák. Na erre mellettünk ült egy csaj, aki olyan pici szőke vékony volt, szuper alakkal és ahogy Dodi megjegyezte jó ízléssel. (na gondolom biztos megjegyezte Dodinak, h jó pasi vagy valami ilyen, aztán ettől már Istennő is volt a csaj...) Na szóval egyszer csak leül mellé egy ilyen szőrőstalpú hobbitnak kinéző 170 centi és 50 kiló ha jól bekajál srácc és a következőt nyomta le: "

- Szia, figyelj baj ha ide ülök?

- nem dehogy nyugodtan.

- de az ok, mert gondoltam, h ha üres akkor szabad, de most más érdekelne, vágod?

- Nem igazán, de gondolom elmondod.

- Hát szóval van értelme leülni ide melléd?

- Hát ezt hogy érted?

- Szóval arra gondoltam, hogy te így tökéletesen jó feleség lennél, ezért ha gondolod akkor megkérném a kezedet most. Szóval van értelme leülnöm?

- Hát ebben az esetben nem igazán.

- Ezt komolyan mondod?

- Igen, eléggé.

- Akkor ez azt jelenti, h szakítassz velem és többet nem is szexxelünk?

- Hogy mi a fenét nem csinálunk vagy most mi????

- NA jó, rendben akkor megértem vége, de legyen már legalább egy búcsú szex... kérlek

- Ne is álmodj Cicuka ...

"

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nothingjustme.blog.hu/api/trackback/id/tr892162307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása